Diensten

Behang en sausklaar stucwerk

Het glad stucen van uw wanden en plafonds. Word uw nieuwbouw woning behangklaar opgeleverd? Binnen 2 dagen kunnen wij uw woning van behangklaar naar sausklaar stucen.

Wilt u geen naden meer in uw plafond? Dit is geen probleem voor ons.

Spachtelputz

Een mooie korrel op de muur die beschikbaar is in 4 verschillende diktes en maar liefst 2175 verschillende kleuren. Kras, slag en stootvast.

Decoratieve design afwerkingen

De woon bladen staan er vol mee, een prachtige betonlook of een roest effect op uw muren, het kan zo creatief als u zelf wilt.

Water dichte decoratieve design afwerkingen

Geen lelijke voegen meer in uw badkamer of toilet, in plaats daarvan een mooie betonlook, glanspleister of misschien wel een natuursteen effect en dat 100% waterdicht.

Fijnschuurwerk

Een prachtig wit plafond met een chique subtiele vleug erin, of een hele minimale structuur op uw wanden.

Cement gebonden stucwerk

Strakke wanden creëren in natte ruimtes, zodat de tegelzetter met plezier erover heen kan tegelen.

Aanbrengen van ornamenten en lijsten

Een levendige Venetiaanse uitstraling creëren of juist strak en modern, lijsten en ornamenten kunnen een prachtige aankleding vormen voor uw wanden en plafonds.

Restaureren van ornamenten en lijsten

Een prachtig oud plafond, met de mooiste lijsten en ornamenten. Maar, scheurvorming en beschadigingen doen afbreuk aan dit plafond. Met uiterste precisie brengen wij dit weer in originele staat.

Vragen of offerte?

Graag komen wij kosteloos bij u langs om voor u een geheel vrijblijvende offerte op te stellen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.