Over ons

Henk Middel

Mijn naam is Henk Middel . ik ben getrouwd met Wilma en heb 3 kinderen, 2 dochters en 1 zoon.

 Als 2de generatie stukadoor van de familie Middel en ben ik al ruim 40 jaar werkzaam als stukadoor.  Voor mij is het heel bijzonder dat ik vroeger ben opgeleid en samen heb gewerkt met mijn vader en dat ik op mijn beurt mijn zoon heb opgeleid en met hem samenwerk.

 In het verleden heb ik een bedrijf gehad met 24 man personeel. Toen der tijd had ik echter weinig contact met de klanten en zat ik veelal op kantoor, ik miste het dat ik steeds minder op de werkvloer stond en steeds minder contact had met particuliere klanten. Dit was voor mij de reden om het roer om te gooien en als kleine zelfstandige verder te gaan. Het contact met klanten vindt ik erg belangrijk en leuk. Afgezien van tussendoor een gezellig praatje met de klant werk ik ook erg graag flink door om de planning te kunnen realiseren.

Roy Middel

Mijn naam is Roy Middel. Erg trots ben ik op het feit dat ik de 3de generatie stukadoor ben van de familie Middel. Elke dag samenwerken met mijn vader is echt geweldig.

 Al ruim 7 jaar ben ik stukadoor en heb heel erg veel plezier in mijn werk. Ik vind het fantastisch als ik me creatief uit kan leven met een mooi en exclusief product zoals bijvoorbeeld betonlook. Ondanks dat ik al 7 jaar stukadoor ben, ben ik nog steeds erg leergierig naar alle mogelijkheden binnen dit mooie vakgebied en volg ik ook vaak cursussen van nieuwe producten, zo blijf ik goed op de hoogte en kan ik onze klanten steeds meer opties aanbieden.

Graag komen wij kosteloos bij u langs om voor u een geheel vrijblijvende offerte op te stellen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.